Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Слаб интерес към втория протест срещу насилието във Видин

Около 10 души се събраха на протест във Видин, с който подкрепиха жертвите на домашно насилие и поискаха адекватна законова рамка.
“Макар и малко, ще продължаваме да настояваме за адекватни промени в Закона за защита от домашното насилие и по-строги наказания”, каза за Радио ВИДИН един от организаторите Камелия Илиева и допълни, че е парадоксално на протеста в подкрепа на момичето от Стара Загора да дойдат стотици, а сега, когато имаме случаи на насилие във Видин, искащите справедливост да се броят на пръстите на двете ръце.
“Много е тъжно, защото много бързо се забрави за този случай, а имаме и още два случая от Видин. С това се доказва, че не сме толкова съпричастни, колкото се показваме в социалните мрежи. Да дойдем пет човека буквално е много тъжно. Особено на фона на предишния протест. Важното е, че и тези, които са тук, знаят за какво са тук и това ни радва, независимо колко хора сме.”
Припомняме, че на 31 юли гражданското си недоволство изразиха стотици видинчани, които се събраха на протеста пред Съдебната палата във Видин.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button