Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

Награждават граждани със заслуги в Деня на Община Кула

По традиция на 19 август, който е обявен за Ден на Община Кула, Общинският съвет ще награди съгласно Правилника, определящ реда за присъждане на отличия на Община Кула граждани с изявени заслуги за развитието на местната общност. Ще бъдат наградени с грамота учениците от XII клас на СУ “Васил Левски” – гр. Кула, завършили средното си образование с отличие и придобили професионална квалификация по специалност “Икономическо информационно осигуряване”, представили достойно училището и родния си град. Награждаването ще стане на тържествено заседание на Общинския съвет по случай Деня на Община Кула както следва:

1. Станислав Тодоров – с успех “Отличен 6.00”.

2. Саня Викторова – с успех “Отличен 5.92”.

3. Карамфила Симеонова – с успех “Отличен 5.87”.

4. Георги Василев – с успех “Отличен 5.81”.

5. Кристиян  Пенков – с успех “Отличен 5.63”.

За значителни заслуги за развитието на културния живот в общината ще бъдат удостоени с грамота и почетната значка на Община Кула дългогодишните участници в художествената самодейност в състави на Народно читалище “Просвета 1882” Катя Иванова и Наденка  Иванова. За значителен принос за развитието на местната общност и популяризиране на християнските добродетели сред децата ще бъде наградена с грамота и почетната значка на Община Кула монахиня Максима от Раковишкия манастир “Св. Троица”. Общинският съвет в Кула ще награди с грамоти за участие и предметни награди класиралите се на 1-во, 2-ро и 3-то място в двете категории участници, призьорите от конкурса за художествена фотография за деца и младежи в две възрастови категории на тема “Моят зелен град – красиви пейзажи от Кула”.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button