Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Областният управител на Видин се срещна с министър Демерджиев

Областният управител на Видин Огнян Асенов се срещна с вицепремиера по обществен ред и сигурност и вътрешен министър Иван Демерджиев, по време на работното му посещение във Видин, информираха от пресцентъра на областна администрация Видин.

На проведената среща се обсъди напредъка в организационно-техническата подготовка на предстоящите парламентарни избори и затрудненията, които създава тежкотоварния трафик по Е-79, в област Видин, в посока ГКПП Дунав мост Видин – Калафат на изход от България.

Асенов информира вътрешния министър, че организационните дейности във връзка с предстоящия вот се изпълняват стриктно и в срок, съгласно указанията на ЦИК, Администрацията на Министерския съвет и РИК. Компетентните институции предприемат навременни действия във връзка активното противодействие срещу евентуални опити за нарушения на изборното законодателство. Текущата междуинституционална комуникация се извършва в оперативен порядък, като се вземат необходимите решения и се предприемат съответните действия.

Преди работната среща вицепремиерът и областният управител посетиха ГКПП Дунав мост Видин – Калафат. Обсъдиха се варианти за облекчаване дейността на граничния пункт чрез изнасяне на някои дейности извън зоната на пункта. Очаква се това да облекчи дейностите с почти 60 %, като ще се увеличи и броя на платната на изход от страната.

По време на посещението си във Видин министър Демерджиев бе придружаван от началника на политическия си кабинет в Министерския съвет Александър Стоянов и заместник-министъра на вътрешните работи Венцислав Катинов.

На срещата при областния управител присъства и директорът на ОД на МВР – Видин старши комисар Петър Коцин.

Източник: www.focus-news.net

Подобни публикации

Back to top button