Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Кръгла маса за младежките политики се проведе във Видин

Сдружение “Активно общество” – Видин проведе кръгла маса “Състояние на младежките политики в общините Видин и Враца”Мария Петрова, експерт към организацията представи изводите от направените доклади:
“Най-общо нуждите, които се изведоха от анализа са по няколко критерия – бюджет, отговорни експерти, младежки пространства, политики за спорт, свободно време, достъп до култура и младежко включване. Една от основните нужди е целеви бюджет за младежки дейности и създаването на фонд, който да ги стимулира. Община Видин е демонстрирала такова намерение за 2020-а и 2021 година, като намерение да се създаде такъв фонд. При Враца е необходимо да има повече прозрачност за този фонд и да е по-ясен регламентът за неговото използване.”
На срещата бяха представени освен съществуващите практики и основните нужди при формирането на младежките политики в общините Видин и Враца, както и най-добрите европейски дейности в тази сфера.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button