Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Камиони-нарушители затрудняват движението във Видин

Тежкотоварни камиони затрудняват трафикапо видинския булевард “Панония”, който е в ремонт и движението се извършва само в едното платно. Тировете, преминаващи през града в нарушение на пътен знак, който забранява влизането на превози средства над 8 тона, създават и предпоставки за инциденти, показа анкета на Радио ВИДИН:
“Защо ги пускат тези тирове да минават? Полицията къде е? Нека да стои там да ги варди, да не ги пуска… Тировете трябва да минават по околовръстното, но явно по околовръстното има задръстване, не е в ред или се прави ремонт, не съм ходил натам… Има от време на време проблем с трафика. Просто влизат големи камиони, на които мястото не е тук, предимно тирове, не знам поради каква причина и те създават малко напрежение.”
За тенденцията през града да преминават тирове и автомобили, превозващи опасни товари, в момент, когато се извършва ремонт на булеварда, сигнализираха и от Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“ на проведена преди ден среща за набелязване на мерки за ограничаване на трафика по главен път Е-79. Какви действия ще бъдат предприети от стопанина на булеварда – Община Видин, попитахме по каналния ред. До момента нямаме отговор от администрацията.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button