Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Започва фестивалът “Гергьовден” в село Антимово

Във видинското село Антимово ще се проведе 13-ото издание на кулинарно-фолклорния фестивал “Гергьовден”. Фестивалът ще е от днес, пети май до седми май. През първия ден на фестивала ще има фолклорна програма, а вечерта ще свири духов оркестър от сръбския град Княжевац, каза секретарят на читалище “Развитие” в Антимово Цеца Христова:
“Шести май предвиждаме от десет часа официално да открием 13-ото издание на фестивала, след което, с топовни гърмежи, с пускане на балони, след което ще се проведе кулинарният фестивал, състезанието “Баш майстор на влашката кухня”. Ще има много кулинарни трапези от различни читалища в нашата община, в областта. По същото време ще направим една международна кухня, готвене на жив огън, с участието на българи, сърби и румънци.”
В програмата на фестивала ще участват и състави от Румъния и Сърбия. Ще има и кукерски групи от Перник, каза Цеца Христова.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button