Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Във Видин обсъдиха правилник на консултативен съвет за младежта

На обществено обсъждане във Видин бе разгледан Проект на правилник за организацията, дейността и функциите на Общински консултативен съвет по въпросите за младежта към Община Видин. Със създаването на консултативния съвет младите хора от Видин ще имат представителен орган в местната власт, който ще подпомага участието им във всички аспекти от живота на общността, каза заместник-кметът Борислава Борисова:
“Младите хора са във фокуса на общинската политика. Нашата приоритетна задача е тяхното приобщаване към спортни заложби, младежкото доброволчество, защото е важно младежите да помагат и да дават своя личен пример за промяната и за развитието на нашия град. Очакваният резултат от прилагането на правилника са пълноправно и пълноценно взаимодействие и сътрудничество, създаване на подходяща психическа, физическа и социална среда, социализация и развитие на младежите, подпомагане личностното изграждане и развитие на младите хора, подпомагане социализацията и адаптивността към пазара на труда на младежите, както и тези в неравностойно положение, интегриране на младите хора, подпомагане участието на младите хора в международни програми и инициативи, участие в разработването на стратегии, планове, анализи и програми за развитие на младежките политики.”
Предстои правилникът за дейността на консултативния съвет за младежта да бъде приет от Общинския съвет, след което ще бъде определен съставът на комисиите. До края на месец юни ще бъде проведено и първото заседание.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button