Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини
Популярно

Враца, Видин и Монтана имат нови областни управители

Това са Надя Донкинска, Иво Атанасов и Ивайло Антонов

Ивайло Антонов е назначен за областен управител на област Монтана. Антонов е бил директор в ОДМВР – Монтана от 2015 г. до 2019 г. Преди това той е работил в „Икономическа полиция“ при СДВР.

Надя Донкинска е новият областен управител на област Враца. Тя е с магистър в специалност “Финанси и кредит” на Стопанска академия „Д.А. Ценов“, Свищов. Заемала е ръководни позиции в банкови институции. Има дългогодишен мениджърски опит в банковата сфера, управление и мониторинг на структури в Северозападен регион на водещи търговски банки и БНБ.

Иво Атанасов е назначен за областен управител в област Видин. Той е народен представител в 45-ото, 46-ото, 47-ото и 48-ото Народно събрание. Бил е член на парламентарните комисии по право, енергетика, околна среда и водите, икономика и иновации. С правителственото решение са освободени досегашните областни управители на трите области.

Източник: www.fakti.bg

Подобни публикации

Back to top button