Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураПрепоръчани
Популярно

Видинското училище по изкуствата с Великденски базар

Благотворителен Великденски базар организират днес в Средно училище  “Св. св. Кирил и Методий”- Видин. Ученици, учители и родители са подготвили домашни лакомства и ръчно изработени предмети традиционни за празника. Събраните средства ще бъдат използвани за обновяване на стаите и коридорите с тематични плакати по инициативата “Обичам моето училище”, обясни за Радио ВИДИН директорът на училището Бисерка Каменова:

“Деца, родители, учители ще приготвят нещо, тематиката е Великден, съответно. Ще рисуваме върху сварени яйца, ще ги боядисваме и ще ги продаваме, да мотивираме и родителите да се включват в дейностите. Това е общата идея, събиране на средства за закупуване на латекс, оцветители и осъществяване на този проект, “Обичам моето училище” се казва. Един вид обновяваме стаите, коридорите с плакати, дизайнерски, които тепърва сега ни ги изпълняват във връзка с кабинетната система. Ако е кабинет по химия, значи плаката ще е с такава тематика, ако е музикален кабинет, съответно с музикална тематика. Съобразено е с начален етап, с по-големите. Един вид ни дават стимул за учене, образование и т.н.”

Великденският базар започва от 10 ч. и ще е до обяд.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button