Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураЛюбопитноПрепоръчани
Популярно

В Мездра отбелязаха 100 години гимназиално образование

Директорът на училище “Иван Вазов” с Почетен знак от МОН

С концерт в Средно училище “Иван Вазов”- Мездра- наследник на първата гимназия в града, отбелязаха 100 години гимназиално образование. Гост на тържеството бе министърът на образованието и науката проф.Сашо Пенов, който връчи Почетен знак на МОН на Мариела Горанова, директор на училището:

“Това означава едно голямо признание за нашето образователно дело. Отбелязваме Сто години гимназиално образование и част от това образование е дейността на училищния екип. Знакът е почетен, за заслуги към образованието и общността в нашата община. Това ни задължава, защото е признание, за това, че ние трябва да работим в името на учениците…”, каза директорът.

52-ма зрелостници завършват обучението си през тази година:

“Гордост за нас е поредният випуск с професия “Електронна търговия”. Това е и нашата мисия- да устояваме на предизвикателствата на времето и да продължаваме да поддържаме високото ниво на знанията…”, каза още Мариела Горанова.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button