Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Районен съд-Видин организира “Ден на отворените врати”

“Ден на отворените врати” ще се проведе в Районен съд-Видин на 26 май, петък. Инициативата е под надслов “Трафик на хора” и “Шофиране в нетрезво състояние. Какви са последиците?”. Проявата е част от кампанията на Висшия съдебен съвет  – “Дни на отворените врати в органите на съдебната власт”, съобщават от съдебната институция във Видин. Инициативата цели да спомогне за повишаване на правната култура на гражданите, за постигане на по-добра информираност и за изграждане на доверие в работата на съдебната система.

Посетителите в Съдебната палата ще могат да се запознаят отблизо с организацията и работата на съдиите и съдебните служители, касаеща съдебните процедури, работата и функциите на отделните служби.

Желаещите следва да подадат заявка за посещения на имейл адрес: acvidin.press@abv.bg. При нужда от допълнителна информация във връзка с инициативата: acvidin.press@abv.bg, 0884831222.

Началото на проявата е от 11 часа в Районен съд-Видин.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button