Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Росица Кирова ще награди новите изследователи на знанието

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова ще обяви новите носители на годишната стипендия „Изследователи на знанието” във Видин. В празничния 24 май г-жа Кирова ще награди три талантливи видински деца, които са предложени и класирани за своите постижения в областта на знанието по препоръка на училища и преподаватели в областния център.

Годишната стипендия „Изследователи на знанието” е учредена от Росица Кирова и се връчва за втора поредна година. През учебната 2021/2022 г. бяха отличени петима ученици.

Инициативата цели подкрепа на младите таланти на Видин, които имат постижения, изявяват се и се класират в национални състезания. Стипендиите са в три области на познанието – български език и литература, чужди езици и математика.

Церемонията по награждаването ще се състои на откритата сцена пред Художествената галерия по време на тържественото отбелязване на Деня на светите братя Кирил и Методий.

Източник: www.konkurent.bg

Подобни публикации

Back to top button