Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Продължават ремонтите по инфраструктурата във Видин

Ремонтът на булевард “Панония” във Видин върви по график, каза за Радио ВИДИН инж. Денислав Стаменов, старши експерт “Улична и пътна мрежа” в общинската администрация. Временна организация на движението е наложена по пътната артерия. Ремонтните дейности, които започнаха в началото на август, трябва да приключат за 90 дни.
“В момента се извършват СМР (строително-монтажни работи – бел.ред.) дейности в участъка от така наречената “Розова пантера” или след надлеза на булеварда в посока участъка до кръговото кръстовище на хипермаркет “Лидъл”. Подменяме настилките, премахваме старите бордюри и ги заменяме с нови, впоследствие ще направим и тротоарните настилки, които ще бъдат от пясъчен асфалтобетон. На този етап вървим изцяло в заложените срокове и силно се надяваме да нямаме някакви допълнителни инфарктни ситуации, които да възпрепятстват строително-монтажните дейности на обекта.”
Още няколко ремонта се извършват по градската инфраструктура, допълни инж. Денислав Стаменов:
“В момента правим цялостна реконструкция на централна пешеходна зона в град Видин, четвърти етап. Това е участъкът от пешеходната зона, която е от Младежкия дом до Спортната зала. Въпрос на дни е да стартираме строително-монтажните дейности по ремонт, реконструкция и цялостно реновиране на междублоковото пространство в “Петко Каравелов”, което е така нареченото “Звездите”. централна пешеходна зона на град Видин трябва да приключи до 31 декември са официалните срокове, които са и по договор. Основният проблем навсякъде е метеорологията. Ако имаме обилни и дългосрочни валежи или ако зимата ни изненада със снегонавявания, това неминуемо и задължително спира строително-монтажните дейности. Но силно се надяваме зимата и есента да са по-меки, по-благоприятни към условията за работа.”
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button