Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

Откриха официално първото пейнтбол игрище във Видин

С безплатен турнир откриха официално първото пейнтбол игрище във Видин. В турнира се записаха 16 отбора по четирима души. Новото атрактивно съоръжение в града, зарадва младите видинчани:
“Много е хубаво, че започват да стават все по-разнообразни неща в града, да се развиваме и да има какво да правим през свободното време, сега през ваканцията…Радваме се, че има такова мероприятие, защото трябва да има малко разнообразие в нашия град. Имаме и еърсофт вече, сега пейнтбол има, тъкмо малко хората да се разнообразят, защото това е ново нещо във Видин, нали, в другите градове си го има от много време…и също така е забавно, може да викнете приятели, близки – да се стреляте…В този град ще бъде полезно пейнтбол игрище. Естествено всяко дете ще му е много забавно да идва тук, стига да си над 14 години. Според мен игрището е перфектно, защото хем е голямо по размери и освен това има много разнообразие в терена.”
Преди началото на играта, на участниците беше проведен устен инструктаж по мерките за безопасност, както и за правилата на играта. Всеки участник декларира предварително, че е запознат и се задължава да спазва правилата за безопасност.
Освен за пейнтбол, игрището е предназначено и за стрелба с лък.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button