Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани
Популярно

Гражданите на Видин искат от местната власт да работи повече за привличане на инвестиции и работни места

Гражданско движение „Днес“ представи резултатите от допитване до гражданите за оценката на работата на кмета във Видин на пресконференция в пресклуба на БТА-Видин. В рамките на националната инициатива „Кметът – обещания и резултати“ в периода 01.09-15.09.2023 г. на територията на града беше реализирано допитване до гражданите чрез директни анонимни анкети, както и онлайн. В изследването се включиха 703 жители на община Видин, каза Християн Найденов, областен координатор на гражданското движение.

Той поясни, че 250 от анкетите са попълнени листно, а останалите онлайн. Целта е резултатите да достигнат до бъдещите кандидати за кмет, за да могат да конструират целите си така, че да са полезни на гражданите, обясни Найденов.

Резултатите от изследването сочат, че оценката на видинчани за изтичащия управленски мандат на общинския кмет е позитивна. Преобладаващата част от участниците в проучването смятат, че по-голямата част от предизборната програма и обещания са били осъществени напълно или поне частично.

Според допитването гражданите на Видин искат да се работи повече за привличане на инвестиции и работни места и  искат бъдещият кмет да бъде с безупречна репутация и да има нулева толерантност към корупцията.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button