Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Земеделци протестират трети ден и блокират движението на Е-79 на входа на Видин

Трети ден над 80 земеделци протестират във Видин, като блокираха движението по Е-79 на входа на града около 10:15 часа. Отново тежка селскостопанска техника, земеделски производители и фермери от региона излязоха, за да изразят своето недоволство, видя репортер на БТА.

Председателят на видинския съюз на зърнопроизводителите Жечко Андрейнски обяви, че днес Е-79 ще бъде затворен за около 1 час, тоест с близо 30 минути повече от предишните два протеста. Тракторите, вече трети ден стоят паркирани отстрани на пътя, който води до “Дунав мост 2”, а блокадите в участъка водят до дълги опашки от чакащи автомобили и тирове.

Протестът се охранява от униформена полиция и само за десетина минути от началото на блокадата от двете x страни вече са се образували километрични опашки.

Жечко Андрейнски каза за БТА, че да работиш и да не можеш да продадеш това, което си произвел, води до фалити. И затова земеделците протестират, не толкова за пари, колкото за отмяна на европейския регламент за безконтролния внос на различни селскостопански култури и стоки в страната от Украйна, в резултат на което произведената от нас продукция стои непродадена и към момента в складовете, каза още Андрейнски.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button