Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Видинското училище “Иван Вазов” отбелязва патронния си празник

Основно училище “Иван Вазов”- Видин отбелязва през тази седмица патронния си празник. “Знаем, учим, играем, творим и мечтаем!” е мотото на всички прояви, включени в програмата, обясни за Радио ВИДИН директорът на училището Пролетка Цветкова:
 
“Седмицата на училището беше открита с радио предаване и с маратон на четенето, с учениците от начален етап и от 7 клас и с представители на Регионална библиотека “Михалаки Георгиев”, които са и наши партньори в това начинание. И с масово участие на учениците в турнир по шах. Вчера в Монтана се проведе зоналния етап на ученическите игри по лека атлетика, където нашите момичета завоюваха първо място и ще мерят сили с най-добрите 10 отбора в страната”.
Чрез кратък филм, изработен от училището, учениците днес ще имат възможността да научат повече за живота и дейността на Иван Вазов. Организирани са също беседи, презентации, творчески работилници за изработване на картички, плакати и постери, допълни още Пролетка Цветкова:
“Днес имаме предпразничен час на класа – беседи, презентации, филми за живота и дейността на Иван Вазов във всички паралелки. Следобяд в групите с целодневна организация на учебния ден ще бъдат посветени на изработване на картички, плакати, постери, въобще едни творчески работилница посветени на нашия празник. Утре е ден на отворените врати, за родители, партньори и приятели, където всеки може да дойде да наблюдава учебни часове, да наблюдава занимания и занятия”.
Тържественото откриване на празника е в петък- 28 април, от 10 часа. Ще бъдат наградени победителите от олимпиади, състезания и конкурси. Стихове, песни, танци, изложба “Моят домашен любимец” и други забавни дейности допълват празничната програма.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button