Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Традиционният панаир в Кула ще се състои от 14 до 20 август

Традиционният панаир в граничният град Кула ще се състои от 14 до 20 август. Концерти на популярни изпълнители, на фолклорни състави, лятно кино, изложби и спортни турнири са включени в програмата на панаира тази година. Сто и шестото му издание ще бъде официално открито на 14 август с концерт на съставите към местното читалище „Просвета 1882“, каза за БТА Христела Александрова – главен експерт „Хуманитарни дейности“ в Община Кула.

На 19 август, когато е денят на община Кула, ще бъде отслужен празничен водосвет и ще се изпълни ритуал по вдигането на флага на общината. На тържествено заседание на Общинския съвет ще бъдат наградени граждани със заслуги за развитието на община Кула, ще бъдат обявени и наградени лауреатите на конкурса за фотография „Моят зелен град – красиви пейзажи от Кула“, допълни Александрова.

Тази година на панаира в Кула търговските обекти са освободени от наеми и такси, посочи тя. Търговците ще заплащат само изразходваните електроенергия и вода. Заявления за разполагане на временните обекти за предлагане на храна и на атракциони се приемат в общинската администрация. Поканени за участие в панаира са производители от Видинска област и страната.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button