Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Тече ремонт на училището по изкуствата във Видин

Започна саниране на Средно училище “Св. св. Кирил и Методий” във Видин. В момента се полага нова външна изолация на сградата. Дейностите няма да попречат на учебния процес, обясни за Радио ВИДИН директорът на училището Бисерка Каменова:
“Това е един мащабен ремонт, това е саниране по норвежка програма. Изпълнителят наистина работи бързо, в срок. И се надявам да приключат в срок. Но както виждате преди учебната година ще имаме този корпус от страната на класните стаи, така че ще има учебен процес, ще се работи спокойно. Няма да има това местене.”
След ремонта сградата ще достигне енергиен клас А+. Дейностите се очаква да завършат до април 2024 г., каза за Радио ВИДИН Десислава Тодорова, заместник-кмет по европейски политики и инвестиции в община Видин.
“Което е най-високият клас за енергийна ефективност. Отоплението ще бъде с термопомпи, ще има слънчеви панели, поставени горе, на покрива. Държа да подчертая, че проектът е финансиран от норвежката програма, 100% безвъзмездна финансова помощ. Проектът е на стойност 2,5 милиона…”
В училището тече ремонт и на класните стаи.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button