Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Интензивен трафик за товарни автомобили на ГКПП Кардам, Видин и Оряхово с Румъния

Интензивно е движението за товарни автомобили на изход от страната на някои гранични пунктове с Румъния. Това съобщава Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на интернет страницата си. Данните са към 06:00 ч. тази сутрин.  Трафикът е интензивен на граничните пунктове Кардам, Видин и Оряхово за товарни автомобили на изход от страната.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове (ГКПП). През граничните пунктове Маказа, Златоград и Ивайловград могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП Калотина се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Това налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства.

На границата с Република Северна Македония и на границата с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: www.24chasa.bg

Подобни публикации

Back to top button