Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Благотворителен концерт в подкрепа на болна жена организират във Видин

Благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на Цветанка Иванова ще се състои на 15 март в Спортната зала във Видин. Организатор е кметството на село Капитановци.

“Цветанка Иванова от село Капитановци има нужда от подкрепата ни. Тя е съпруга и майка на момченце, което е едва на четири годинки. След години лечение в България на Цветанка сега ѝ предстои трансплантация на бъбрек в Турция. Донор ще бъде съпругът на Цветанка, но сумата, която трябва да се заплати, е непосилна за семейството. За трансплантацията и последващото лечение са необходими 100 000 лева. Нека помогнем на едно семейство да отгледа детето си спокойно”, приканват организаторите.

В концерта ще участват самодейни състави, танцови групи и формации, изпълнители, детски школи по танци от област Видин.

В кампанията се включват и от сдружение”Северозапазване”, от което приканват жителите на общините Белоградчик, Кула, Бойница, Грамада и Макреш да присъстват на концерта. Цената на билета е 10 лева.

Разкрита е и дарителска сметка:

Дарителска сметка ОББ: BG16UBBS80021055974950 във валута и BGN BICUBBSBGSF Цветанка Андреева Иванова

Източник: www.konkurent.bg

Подобни публикации

Back to top button