Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчаниСпорт
Популярно

“Бдин” Видин започва подготовка за новия сезон на Втора лига

Новакът в професионалния футбол “Бдин” Видин започва подготовка с нов старши-треньор. Досегашният наставник на “Беласица” Петрич Венцислав Иванов поема отбора от Северозапада. Треньорската му кариера е преминала и в отборите на “Монтана” и “Левски” Лом. Той наследява на поста в Николай Цветков-Демона, който остава в треньорския щаб, ще продължи и като състезател.
Първата тренировка на отбора е насрочена за 18 часа днес. 
 
“Бдин” ще проведе едноседмичен лагер. На 26 юни заминава за Берковица, където ще води тренировъчен процес до 2 юли. След това се завръща във Видин за последния етап преди началото на първенството.
Договорени са четири контролни срещи. На 23 юни с “Монтана” на стадион Огоста. На 28 юни със “Спартак” Плевен. На 1 юли с “Дунав” Лом на стадион “Георги Бенковски” във Видин. На 8 юли ще е официалното представяне на отбора в контрола със сръбския “Тимок” Зайчар.
Новият сезон на Втора лига започва на 15 юли. Преди дни във Видин бяха представители на Българския футболен съюз, които инспектираха стадион “Георги Бенковски”. Според ръководството на клуба забележките са отстраними и “Бдин” ще получи лиценз да играе домакинските си мачове във Видин.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button