Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Областният управител на Видин с апел за повече отговорност и култура на поведение на пътя

Уважаеми съграждани,

С апел за повече отговорност и култура на поведение на пътя се обръщам днес към всички участници в движението по повод кампанията, която се реализира за осма година от Министерството на вътрешните работи  на Европейската мрежа на службите на пътна полиция ROADPOL. 20 септември е обявен за „Ден без загинали на пътя“ в рамките на „Дните на безопасност на пътя“. Тази година мотото на инициативата е „Остани жив! Пази живота!“

Нека сигурността и вниманието са движещата ни сила! Да спомогнем за намаляване на черната статистика, като предотвратим инцидентите, които погубват съдби и животи както в национален, така и в световен мащаб.  Вярвам, че злополуките могат да бъдат избегнати с повече информираност, предвидимост, спазване на дистанция и правилата за движение по пътищата, шофиране със съобразена скорост, пресичане на обозначените за целта места, както и безкомпромисно отношение към нарушителите. Да намалим скоростта! Длъжни сме да пазим себе си и околните на пътя! Да опазим децата си – те са нашата вяра и надежда за България!

С уважение,

ИВО АТАНАСОВ

Областен управител на област Видин

Източник: www.konkurent.bg

Подобни публикации

Back to top button