Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Новият градски часовник във Видин отново спря

Новият градски часовник на площад “Европа” във Видин отново не работи, а един от четирите му циферблата липсва. Монтиран през 2019 година като елемент от новото градско обзавеждане на реконструираната тогава централната пешеходна зона, часовникът е направен по подобие на по-стар, който е бил в центъра на града. През 2021 година, в периода на гаранция за поддържане на изправността на механизма, часовникът спря за първи път и бе ремонтиран от фирмата-изпълнител на обекта. Поне от месец градският часовник отново не отмерва времето, коментираха граждани:
“Не ги сверяват, никаква грижа… Вместо красотило, то на нищо не прилича… Не го гледаме, ама то много неща във Видин не работят. Институциите не работят, не ги интересува народа, гледат си заплатите… Това е най-малкият проблем на града, времето за този град е спряло много отдавна… Може би от една година не работи…Харесва ми, само че да работеше…”
Ще бъде ли възстановен градският часовник във Видин? На този въпрос от Община Видин, която е ангажирана с неговата поддръжка, отговориха: “…взети са мерки за възстановяване на повредената част и в най-кратки срокове часовникът ще заработи отново”.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button