Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

НАП, митници и пътна полиция започнаха масови проверки на участници в движението във Видин

Операцията цели повишаване на превенцията срещу нарушителите на правилата за превоз на товари и правилата за движение по пътищата

Специализирана комплексна операция за контрол на участниците в движението се извършва в момента във Видин, в района на Топлоелектрическата централа, съобщи БНР.

Съсредоточени са силите на отделни служби, имащи компетентност по различни направления за правилата за превоз на товари и пътници – органите на “Пътна полиция”, Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация”, Агенция “Пътна инфраструктура” (АПИ), Агенция “Митници” и Националната агенция за приходите (НАП). Проверките се извършват по метода на широкообхватния контрол и са организирани от Министерството на вътрешните работи (МВР).

Операцията цели повишаване на превенцията срещу нарушителите на правилата за превоз на товари и правилата за движение по пътищата. Тя има за цел да създаде място, на което да са съсредоточени повече служби, които имат контролни функции, за да се покаже на обществото как те могат да си взаимодействат и да работят в синхрон, обясни за БТА гл. инсп. Владимир Герасимов, началник сектор “Пътна полиция” – Видин.

Източник: www.fakti.bg

Подобни публикации

Back to top button