Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

До утре приемат заявления за подмяна на отоплителните уреди в община Видин

До 4 август, петък, е удължен срокът, в който жителите на община Видин могат да подадат заявления за подмяна на отоплителните си уреди на дърва и въглища с котли и котели на пелети. Кандидатстването става в Центъра за административно обслужване в Община Видин. Това съобщи заместник-кметът Десислава Тодорова.
“За да се възползват от програмата, ако желаят камина на пелети или камина с водна риза, нашите съграждани би следвало да имат изградена инсталация. За между 100 и 150 домакинства все още има свободен ресурс, които ако желаят ще им бъдат подменени старите отоплителни устройства.”
Десислава Тодорова информира, че продължава подмяната на старите замърсяващи отоплителни уреди в домакинствата, с които Община Видин има сключени договори по предходните покани. От стартирането на проекта до момента сключените договори за подмяна на отоплителни уреди са общо 3781, от които за климатици са 2480, а за пелетни котли и камини – 1300 договора. До момента са монтирани 2777 климатици и 1134 уреди на пелети. Заместник-кметът увери, че до ноември, когато приключва и проекта, ще бъдат подменени отоплителните уреди във всички домакинства, с които има сключени договори.
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button