Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

30 души получиха трудови договори във Видин

Трудови договори на още 30 души в рамките на проект “Грижа в дома в община Видин”, които ще работят като домашни помощници, бяха връчени днес. Проектът е финансиран от Европейския социален фонд плюс, чрез Програма „Развитие на човешките ресурси”. Общата стойност на първоначално отпуснатите финансови средства е в размер на над 1 608 000 лева, а проектните дейности са за период от 13 месеца, каза заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова.
“До момента бяха назначени 60 домашни помощника. Тъй като установихме, че имаме останали финансови средства, попитахме управляващия орган и той ни разреши да направим и вашето назначение, за да можем да разширим обсега на потребителите. До момента по този проект беше осигурена грижа на над 374 потребители. С вас бройката ще стане много по-голяма и по този начин може би ще сме едни от най-добрите изпълнители, Община Видин имам предвид, по този проект.”
Програмата е много полезна, смята Василка Василева, която получи трудов договор.
“Те ни определят 5 човека, при които трябва да ходим да ги обслужваме – да им помагаме, да им почистим, да пазаруваме, да има дадем лекарствата. Аз съм работила в Италия 18 години по такава програма, имам опит. Болните и възрастните имат нужда от помощ.”
Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button